Тениски савез Републике Српске, послије успјешне акције у јануару, припрема активности за најбоље јуниоре и у марту, а ради се о припремама које ће се одржати у Поречу. 
У склопу припрема које ће трајати од  5. до 10. марта ове године поред  тренинга са тренером Тениског савеза Републике Српске планирани су и спаринг мечеви са најбољим играчима из других земаља као и учешће у претквалификацијама и квалификацијама за Фјучерс у Поречу.
ТСРС овом приликом,због ограничених средстава али и будућих активности, покрива трошак превоза и закупа терена у Поречу, а трошкове смјештаја играча и тренера сносе играчи односно њихови родитељи. 
Трошковник ће се формирати на бази броја пријављених играча а оптималан број је сам, надамо се осам најбољих које имамо у овом тренутку. У пратњи играча биће тренер Зоран Зрнић.
Уз напомену да Тениски савез Републике Српске планира сличне активности бар једном у два мјесеца, позивамо све заинтересоване играче да се пријаве за ову акцију.
Рок за пријаве је 26.фебруар путем званичне  адресе ТСРС Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Коначан списак играча биће објављен 27.фебруара.
За све додатне информације можете контактирати секретара савеза Драгана Драгичевића на број 065950273, а за питања у вези програма активности у Поречу тренера Зорана Зрнића на број 065345345