Тениски савез Републике Српске у склопу пројекта "НТЦ Јуниор Тим" организује одлазак на два тениска турнира и мини припреме за исте:
Мини припреме ће бити одржане у Умагу (Хрватска) на којима би требало да учествују и играчи из Тениског савеза Србије, а све у циљу што боље припреме играча за ИТФ 18&У у Врсару и ТЕ 16&У у Ријеци.
 Припреме организујемо у седмици прије турнира и сви заинтересовани играчи треба на вријеме да изврше пријаву за турнир и о томе обавезно обавијесте савез како бисмо имали тачан број играча/ица и на основу тога могли ићи у планирање припрема и организације одласка на турнир.
Пријаве до 5.марта, а након васих пријава ми ћемо до 10.марта објавити комплетан програм и све потребне информације у вези ове акције!
Напомињемо да играчи из ТСРС имају повлаштен статус у овим акцијама јер већ сада имамо доста  интересовања од стране играца из ФБиХ али и појединих играча из савеза у региону.
Оптималан број играча за ову акцију је 8 али у случају већег броја играча обезбједићемо и већи број тренера,оптималан превоз и друге потребне ствари.
Пријаве за камп и одлазак на поменуте турнире треба послати на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., а све додатне информације можете добити од тренера задуженог за спровођње ове акције Зорана Зрница на тел 065/345-345
У нади да це овај "НТЦ Јуниор Том" бити од користи насим играчима, УО и канцеларија савеза желе сретан пут и успјешну недељу нашим играчима и тренеру у Поречу!