Најбољи играчи Србије и Републике Српске у конкуренцији до 12 година учествовали су на четверодневном Кампу Тениског савеза Србије на који су позвани најбоље играчице и играчи из два савеза у Врњачкој бањи.

Због обавеза и заузетости тенисерки Тениски савез Републике Српске на овај камп послао је само мушку екипу.Тим Републике Српске на овом кампу чинили су Иан Болобан, Филип Ђокић и Лука Ђурђевић уз тренера Синишу Лазића

 
Осим изузетно кваилитетног рада, прије свега на тактичко-техничким елемнтима, мади играчи имали су организоване и бројне активности у оквиру којих су посјетили Манастир Љубостињу, задужбину кнегиње Милице, посвећен Успењу пресвете Богородице.
Manastir Ljubostinja
 
Манастир је грађен од 1388. до 1405. године. У Љубостињи су сахрањене кнегиња Милица, жена кнеза Лазара и монахиња Јефимија, које су се послије Косовске битке овдје замонашиле са другим удовицама српских властелина изгинулих у бојевима на Марици и Косову пољу.
 
Тениским кампом је руководио Ренцо Фурлан италијански стручњак запослен у Тениском савезу Србије док ће са тимовима Србије и Среублике Српске радити и савезни тренер Србије Драган Шерер.