Најбољи тенисери из Републике Српске са неколико квалитетних вршњака из Србије ове седмице тренирају на теренима Тениског клуба Младост у Бањалуци у оквору рада Националног тениског центра Тениског савеза Републике Српске
 
Генерални секретар Тениског савеза Републике Српске Драган Драгичевић истакао је да је ово дио активности програма  Националног тениског центра који се реализује ове године.  
 
-Ово су сад редовне активности у оквру којих покушавамо да окупљамо најбоље играче које имамо, да организујемо рад са најбољим играчима из региона. Ове године акценат је на најбољим јуниорима, а већ ове зиме почећемо са најбољим тенисерима и тенисеркама у категориама до 12 и 14 година – рекао је генерални секретар ТСРС Драган Драгичевић. 
Координатор рада са најмлађим тенисерима биће тениски тренер Бојан Мићић
-Ми ћемо покуренути пројекат рада са играчима од 10 до 12 година и то је прича из које су су дошли ови сада најквалитетнији јуниори. Овакви пројекти су изузетно важни јер тренутно играчи који су у репрезентацији БиХ прошли су кроз сличан рад и то се показало као изузетно успешно – рекао је Бојан Мићић 
Кампу су присуствовали: Дражен Петровић, Владан Тадић, Михајло Радосављевић, Лука Ђурђевић, Вања Дорњац, Иван Ранђеловић, Никола Кијац, Немања Малешевић, Стефан Гранолић. Тренери Зоран Зрнић и Срђан Свјетлановић.