Организациониодбор Тениског турнира „Адриа тур“ који ће се, у организацији Фондације Новак Ђоковић одржати у Бањалуци 3.и 4. јула формиран је данас. 

Предсједник Организационог одбора је Милорад Додик српски члан Предсједништва БиХ, а чланови су Жељка Цвијановић, председница Републике Српске, РадованВишковић, предсједник Владе Републике, Зора Видовић, министарфинасија,  Соња Давидовић, министрицаза породицу омладину и спорт, Игор Радојичић, градоначелник Бањалуке, ДрашкоМилиновић, предсједник Тениског савеза Републике Српске, Саша Тривић,члан Управног одбора Тениског савеза Републике Српске, Синиша Каран,члан Управног одбора Тениског савеза Републике Српске,  Драган Драгичевић, генерални секретарТениског савеза Републике Српске и Синиша Симеуновић, директор Тенискогклуба Младост. Организациониодбор је констатовао да сви радови у припреми тениског спектакла у Бањалуцииду планираном динамиком, и да ће сви организациони послови бити на вријемезавршени. Све институције Републике Српске као и град Бањалука пружиле су пуну подршку организацији овог догађаја.

Ubravni odbor OSRS

 Непосредно прије формирања Организационог одбора одржана је и сједница Управног одбораТениског савеза Републике Српске на којој је било ријечи о свим техничкимдетаљима у вези са припремом „Адриа тоура“Најбољисвјетски тенисер Новак Ђоковић је организатор „Адриа тура“, а партнер уорганизацији догађаја у Бањалуци је Тениски савез Републике Српске.