Тениски савез Републике Српске спремно дочекује наставак тениске сезоне у којој ће за све клубове који организују турнире бити обезбјеђена значајна подршка.

За сва такмичења из календара Тениског савеза и Репубике Српске и БиХ која организују клубови из Републике Српске, захваљујући уговору који је потписан са њемачком компанијом "As tennis and more" обезбјеђене су вриједне награде, поклон пакети који садрже тениску и спортску опрему.
 
Генерални секретар ТСРС Драган Драгичевић истакао је да ово није комерцијалан уговор, него искључиво подршка компаније у циљу развоја тениса у Републици Српској.
 
- Новост ове године је да организујемо првенства Републике Српске у свим категоријама а изградњом Националног тениског центра добили смо вјетар у леђа и одлучили да организујемо све што можемо у овој години. С тим у вези, имаћемо у јануару и фебруару три првенства Републлике Српске из календара ТС БиХ до 12 година, 14 година и сениорско у организацији ТК Елит и ТК Бањалука. Још бих рекао да ће Првенсво БиХ организовати 30. јануара у ТК Елит и то је први турнир са којим почињемо овогодишњи програм у Републици Српској. Захваљујући сарадњи са новим спонзором, ћемо обезбиједити сав наградни фонд што је велика ствар јер клубови због ограничних материјалних средстава имају проблеме у организацији тако да ће ово бити заиста велика подршка – рекао је генерални секретар ТСРС Драган Драгичевић који се захвалио институцијама Републике Српске на подршци савезу. 
 
Драгичевић је данас са представником компаније „AS tennis and more“ Велимиром Бјељанићем потписао уговор о сарадњи.
 
-Желио бих да се захвалим Тениском савезу Републике Српске  и институцијама на томе то су нам омогућили да будемо дио овако успјешне приче коју је у данашње вријеме тешко реализовати. Наша компанија у сарадњи са ТСРС ће подржати сва такмичења на територији Републике Српске као и све развојне кампове . У националним камповима сви учесници ће добијати опрему коју ће и користити и тестирати јер "Polifiber", фирма чији смо партнер има широк асортиман тениских и спортских реквизита у својој палети - рекао је Бјељанић. 
 
Тениски савез ће у наредном периоду у оквиру програма Националног тениског центра организовати рад за најперспективније играчице и играче из Републике Српске у млађим узрасним категоријама. Са њима ће, у оквиру кампова савеза радити квалитетни тренери по програму Националног Тениског центра. Тренинзи у Камповима у оквиру националног тениског центра за играчице и играче ће бити потпуно бесплатни.