ОБАВЈЕШТЕЊЕ О СЕМИНАРУ ЗА ВРХОВНЕ СУДИЈЕ И ЛЕВЕЛ 1

Судијска комисија ТСРС иницирала је одржавање семинара за Врховне судије и ЛЕВЕЛ 1.
На семинару кандидати ће се упознати са основним правилима тениске игре, основама суђења у столици и радом линијских судија.
Едукација ће трајати два дана.
Кандидати који положе тестове, односно успјешно заврше обуку, добијају Б лиценцу и моћи ће радити као Врховне судије на домаћим турнирима 4. категорије, моћи ће судити као линијске судије и судити у столици.
Пријаве за семинар примају се до 01.03.2017. године на имејл адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..
Полазници семинара треба да доставе број телефона е-маил адресу.
Цијена семинара износи 140 КМ.
Минималан број полазника је 12. У случају мањег броја семинар ће бити отказан.
О МЈЕСТУ И ВРЕМЕНУ ПРЕДАВАЊА КАНДИДАТИ  ЋЕ БИТИ НАКНАДНО ОБАВЈЕШТЕНИ.


Предсједник Судијске  комисије
СИМЕУНОВИЋ СИНИША

Америчка тениска турнеја је почела успјешно за Дражена Петровића тенисера тениског клуба "Олимп 2000" из Прњавора. Први турнир "Цасел keп" у Маjaмију је послије првог кола у којем је био слободан у осмини финала побиједио тенисера из Мађарске Петерa Драганa резултатом 6:1, 6:2, затим у четвртфиналу је избацио првог носиоца из Боливије Јаkобa Микхаеловa резултатом 6:1, 6:2, док је у полуфиналу побиједио четвртог носиоца Hуанa Педрa Роселa из Аргентине резултатом 6:0, 6:0.

Ипак у финалном мечу са доста преокрета Дражен је изгубио од другог носиоца из Бразила Натана Родригеза са резултатом 5:7, 7:6(7:4) и у супер тајбрејку 4:10. Ово је уједно један од највећих успјеха у Драженовој тениској каријери. Овом приликом захваљујемо Месној индустрији "Тривас" и фирми "Актрос" доо из Прњавора који су помогли овај одлазак на Америчку турнеју.