Милица Бојић, чланица ТК Бањалука тријумфовала је на Првенству Босне и Херцеговине у конкуренцији до 16 година које је одржано у Зеници. Још један тенисер из РС, Дражен Петровић (ТК Олимп 2000) остварио је запажен резултат пласиравши се у финале и освојивши титулу у дублу.  
 
Милица је у финалу победила Мају Додик (ТК Младост Зеница) са 2:0 (6:2, 6:1) док је Петровић у финалу предао меч тенисеру НТА Сарајево Луки Пуљићу при резултату 6:0 и 2:0 за тенисера из Сарајева.
Дражен Петрови и Лука Пуљић тријумфовали су и у конкуренцији парова пошто су им Владан Тадић (ТК Младост) и Марко Галић (ТК Међугорје) предали меч у финалу док су у полуфиналу били бољи од првих носиоца Керима Шахинбеговића и Фарука Хаџића.

Сара Микача тенисерка Младости из Бањалуке и чланица ТК Бањалука Катарина Тривић освојиле су Првенство Босне и Херцеговине до 14 година у конкуренцији парова које је одржано у Зеници док су у мушкој конкуренцији  најбољи били  Дражен Петровић (Олимп 2000 Прњавор) и Лео Пуљић (НТА Академија Сарајево)
Опширније...