Дражен Петровић члан ТК "Олимп 2000" из Прњавора и Владан Тадић тенисер бањалучке  "Младости"  остварили су изузетно велики успјех пласиравши се у финале јуниорског ИТФ турнира у Суботици.

NTC

Стални чланови јуниорског тима Национаног тениског центра Тениског савеза Републике Српске, Петровић и Тадић у првим колу су побиједили словачки пар Баранец-Ланик резултатом 6:3, 6:1, у другом колу били су бољи од српског дубла Мацура-Радовић 6:1,6:3. Услиједило је четвртфинале у којем је савладан бугарски дубл Кхорозов-Радев резултатом 6:3,6:4. Полуфинални меч је понудио још веће узбуђење и велику победу против других носиоца Мађара Хорнунга и Словенца Вертиха у три одиграна сета 6:7(2:7), 6:1, 10:6. Вјероватно и најузбудљивији меч је био велико финале против првих носиоца Белгијанаца ДеБоес-Мартенс гдје су Петровић и Тадић послије убједљиво изгубљеног првог сета 2:6, успјели да преокрену и добију други сет 7:6 у тајбрејку 8:6, али у супер тајбрејку Белгијанци су оправдали улогу првих носиоца и добили са 10:7.

Успјех је још већи ако узмемо у обзир да наш дубл није био постављен за носиоце и са новим бодовима слиједи нови напредак на свјетској ИТФ јуниорској листи до 18 година.