Лука Пуљић, БХ тенисер побједник је ИТФ јуниорског турнира који је данас завршен у Бањалуци у организацији ТК Бањалука. Он је у финалу побиједио  Бањалучанина Вању Добрњца који игра под заставом Србије са 2:0 (6.2, 6:3)
Luka Puljic
 
Лука Пуљић боље је отворио меч, а до брејка је стигао већ у другом гему за вођство од 2:0, међутим, Добрњац је у наредном гему успио вратити брејк и смањити предност на 2:1. У четвртом гему, Пуљић је имао чак три брејк лопте али је тенисер из Бањалуке успио да се врати и изједначи на 2:2. У наставку првог сета Пуљић је заиграо много боље, искористио грешке свог противника и са четири везана гема, уз два брејка, први сет ријешио је у своју корист са 6:2.
 
Други сет почео је на сличан начин као и први, вођством Пуљића од 2:0, Добрњац је успео да изједначи на 2:2, а онда је у наставку овог сета поново тенсер из Сарајева имао иницијативу и дошао до побједе.
 
За Вању Добрњца ово је друго финале у седам дана пошто је прошле седмице у синглу играо за пехар у Никшићу, а тријумфовао је у конкуренцији парова.
 Lovre Erceg i Petar Jovanovic 
 У конкуренцији парова тријумфовали су Ловре Ерцег (Хрватска) и Петар Јовановић (Црна Гора), а у финалу су били бољи од Кристијана Кубика (Чешка) и Метјуа Босанчића (Аустралија) са 2:1 (6:4, 2:6, 10:8)
 
Финални мечеви у женској конкуренцији су у току.