Mеђународни тениски турнир "Куп Нада 2019" за дјевојчице и дјечаке у конкуренцији до 10 година одржаће се 24. и 25. августа у Брчком (ТК СОЛ)
Овај турнир установљен је и до прије четири године одржавао се у Бањалуци у Теником клубу Меч боч, потом је три године оржаван у Шиду у организацији ТК Сол Брчко и ТК Сол Шид..
Ове године турнир ће први пут бити одржан у Брчкоми, а организатор је ТК СОЛ из Брчког. Мечеви ће бити играни на теренима ТК СОЛ и ТК Прохема, а учеснике турнира као и претходних година очекују бројне награде – бицикли, рекети, тренерке, патике и друга опрема, СПЕЦИЈАЛНА НАГРАДА – 7  дана бесплатног боравка и рада на Тениској академији ТАЖ у Нишу.
 Kup Nada 1
 
Побједници овог реномираног турнира били су Дамир Џумхур, Борна Ћорић, Ласло Ђере, Мики Јанковић, Ивана Јоровић, Бодин Жарковић, Олга Даниловић, Михаило Поповић, Ксенија Тмушић, Ноа Крзнарић, Катарина Јокић, Оливер Сабо Рац, Анђела Лопичић…
Пријаве учесника турнира вршиће се електронским путем (право учешћа имају тенисерке и тенисер рођени 2009. године и млађи) ОВДЈЕ .