Филип Ђокић члан ТК Сол из Брчког (БиХ) и Душица Поповски (Србија) побједници 23. Купа Нада који је одржан у Брчком у сјајној организацији и изузетно вриједним наградама. 

Kup Nada 2019 finalisti

Друго место су освојили Павле Вукосављевић (Црна Гора) и Анастасија Чоловић (Србија) која је била учесница Кампа Тениског савеза Републике Српске у оквиру љетне школе спорта МИнистарства породице омладине и спорта у Влади Републике Српске.

Филип је у финалу победио Павла Вукосављевића из Црне Горе са 9-4, док је Душица била боља од Анастасије Чоловић резултатом 9-0.

Полуфиналисти су били Угљеша Софреновић (Србија) и Вук Крстајић (Црна Гора), а у конкуренцији дјевојчица Луна Вујовић (Србија) и Нејла Хелаћ (Босна и Херцеговина).

Kup Nada zajednicka

Душица Поповски постала прва која је у 23 година дугој историји овог турнира, двапут освојила титулу

Побједници турнира добили су бицикле и 7 дана тренирања у Тениској академији Живковић у Нишу, као и бесплатан курс њемачког језика у Центру Глоса у Брчком, а сви првопласирани добили су вриједне тениске награде произвођача тениске опреме Киршбаум!

Побједници овог реномираног турнира били су Дамир Џумхур, Борна Ћорић, Ласло Ђере, Мики Јанковић, Ивана Јоровић, Бодин Жарковић, Олга Даниловић, Михаило Поповић, Ксенија Тмушић, Ноа Крзнарић, Катарина Јокић, Оливер Сабо Рац, Анђела Лопичић…