Послије паузе од готово шест мјесеци настављена је тениска сезона, на два првенства БиХ тенисери из Републике Српске освојили су три прва мјеста.
У конкуренцији до 14 година, Бањалучанка Анастасија Игњатић, тенсерка Елита постала је шампионка БиХ, док је у мушкој конкуренцији пехар припао Марку Максимовићу (ТК Добој). У конкуренцији до 18 година у женској конкуренцији славила је тенисерка бањалучке Младости Сара Микача, док је Данијал Муминовић из Тузле постао шампион у мушкој конкуренцији. 
 
Анастасија Игњатић је у финалу турнира који је одигран у Бањалуци побиједила чланицу ТК АС Асју Салкановић са 2:0 (6:1, 6:1) а колико је била доминантна на овом турниру говори податак да није изгубила ниједан сет на цијелом турниру.
Marko Maksimovic
На исти начин и Марко Максимовић је прошао кроз турнир, а он је у финалу у Добоју био бољи од Матеја Ђокића (ТК Сол) са  2:0 (6:1, 6:0). 
Sara Mikaca
У конкуренцији до 18 година Сара Микача је побиједила Суану Туцаковић са 2:1 (3:6, 6.3, 7:6) док је Данијал Муминовић био бољи од Вање Хоџић (ТК Змај) са 2:1 (6:7, 7:6, 6:0). 
 
Комплетне резултате можете видјети ОВДЈЕ