Тениски турнир у Приједор опен 2021 из серије "ITF World tennis tour" који се игра за наградни фонд од 15.000 долара и 10 АТП бодова већ сада је оправдао сва очекивања.

Организатори овог такмичења, улинили су и чине све да се играчи осјећају добро и да се из Приједора пошаље репрезентативна слика у свијет, а резултатски ово такмичење донијело је бодове играчима из Републике Српске, БиХ и Србије што је још врећа вриједност за афирмацију и развој домаћег тениса. 

Aldin Setkic

Наиме у конкуренцији синлова два играча из БиХ бориће се за пласман у финале. Наиме, Алдин Шеткић, дејвис куп репрезентативац БиХ који је постављен за шестог носиоца за пласман у финале играће против Казахстанца трећег Носиоца Дениса Јевсејева. У другом полуфиналу састају се један од најталентованијих јуниора Србије Хамад Међедовић и још један репрезентативац БиХ Нерман Фатић (други носилац).  

Комплетне резултате сингла можете видјети ОВДЈЕ

Vladan Tadic

Резултат који је такође изузетно вриједан већ је остварио тенисер Младости из Бањалуке Владан Тадић који ће који је заједно са Нерманом Фатићем изборио пласман у полуфинале у конкуренцији дублова, а данас ће се су полуфиналу састати са македонско-хрватским паром Стефаном Мицовим и Александром Рогић Хаџалићем, 

Комплетне резултате дубла можете видјети ОВДЈЕ

Програм за суботу можете видјети ОВДЈЕ