Владан Тадић, тенисер Младости из Бањалуке финалиста превенства БиХ у конкуренцији до 18 година и учесник Европског првенства у овој категорији у овој години има велике планове. 
 
Vladan Tadic 2-Мој приоритет ове годоне су турнири из ИТФ календара, сви су подједнако важни и оно што је за мене битно је да играм свој најбољи тенис. Уколико успјем у томе, сасвим сигурно ни резултати неће изостати – рекао је Тадић. 
Овај тенисер члан је јуниорског тима Националног тениског центра Тениског савеза Републике Српске, што је, додаје, добро искуство. 
-Ово је свакако добро искуство, то је тим који окупља најбоље младе тенисере који сун а једном мјесту што нам омогућава да квалитетно тренирамо, спарингујемо са добрим тенисерима и постижемо боље резултате. Ипак мислим да нама у Републици Српској недостаје више квалитетног тренирања, боји услови за рад и финасијска подршка истакао је Тадић. 
Као што је рекао, Тадић у овој години планира да наступа на ИТФ турнирима, али ту не жели да се заустави.
-Моја је жеља да играм на највећим свјетским турнирима И да постижем запажене резултате. Знам да то није лако, али свако тежи ка великим циљевима па тако и ја. Знам да само са квалитетним радом могу доћи до тога И урадићу све што могу да те циљеве и остварим – закључио је овај тенисер чији је спортски узор Најбољи свјетски тенисер Новак Ђоковић.