Душан Милановић, тенисер Топ Спина из Бијељине иза себе има изузетно успјешну сезону у којој је тријумфовао на Зимском Првенству Републике Српске, а освојио је и турнир из календара Тенис Јуроп који је одржан у Приједору. Поред тога играо је финале ТЕ турнира  у Улцињу, полуфинале у Прокупљу и Оточцу те четвртфинале у Умагу. У конкуренцији парова побједнички пехар подигао је у Улцињу и Приједору, у финале се пласирао у Прокупљу, те у полуфинале у Умагу.
Душан Милановић истиче да је задовољан резултатима које је остварио у овој години.

-Заиста сам задовољан резултатима које сам остварио, још је битније да осјетим велики напредак у игри, а сигурно да увијек може и боље, међутим, неке ситнице се нису поклопиле – рекао је Душан који је додао да боље резултате очекује у периоду који долази.
-С обзиром да од маја играм под заставом Србије до краја године ћу наступити на неколико турнира у Србији, што се тиче амбиција оне су везане за европску ранг листу. Мој први циљ је да уђем међу првих 50 тенисера у Европи, међутим, свјестан сам да се до тог циља може доћи само напорним радом тако да ћу ићи корак по корак – додао је Милановић.
Узори Душана МИлановића су Новак Ђоковић и Роџер Федерер, а тенисер из Бијељине укључен је у рад Националног тениског центра Тениског савеза Републике Српске.
-Задовољан сам радом у овом пројекту и сигуран сам да ми је много помогао. Било би добро да се мало више ради на психолошком приступу, понашању на терену када се побјеђује и губи – закључио је тенисер Душан Милановић.