Андреј Недић, члан Тениског клуба Добој наставља са сјајним резултатима, а овог пута остварио је успјех и на међународној сцени.

Најбољи млади јуниор у 2017. години Тениског клуба Добој се у претходној сезони освајањем турнира на нашој сцени учврстио на првом мјесту у БиХ у категорији до 14 година, а сада на самом почетку нове сезоне остварује сјајан резултат и на међународној сцени.

- На међународном турниру из календара такмичења "Тенис Европа", који се играо у Београду на теренима ТК Црвена Звезда, Андреј је кроз квалификације стигао до финала гдје је ипак поражен од Вељка Крстића из Србије резултатом 6:3 6:2. Морамо поменути да је Андреј до самог финала одиграо три меча у квалификацијама и још четри на путу до финалног меча и био је потрошен да би заблистао и у финалном мечу, што никако не умањује овај сјајан резултат који су он и његов тренер Александар Џигумовић постигли и кориатим прилику да им у име клуба и у своје лично име још једном честитам - казао је за Добојски Инфо Драган Драгичевић, секретар Тениског клуба Добој.

ИЗВОР ДОБОЈСКИ ИНФО