Марко Максимовић, члан Тениског клуба “Добој” из Добоја побједник је Првенства БиХ до 16 године које је одржано у Добоју. Првенсво БиХ у женској конкуренцији одржано је у Приједору у организацији ТК "Др Младен Стојановић", а тријумфовала је Лејла-Хана Голубовић из ТК Класик. 

Тенисерка из Њемачке Ана Габрић побједница је тениског турнира “Бањалука Лејдис Опен 2021”. Њој је припао пехар након што јој је Словакиња Романа Цискова предала меч при резултату 4:6, 6:3, 4:1 за Габрић.

Предсједник Тениског савеза Републике Српске Драшко Милиновић уручио је најбољем свјетском тенисеру Новаку Ђоковићу највише признање Тениског савеза Републике Српске за немјерљив допринос афирмацији и развоју тениског спорта у Српској.

Саша Милер оснивач и власник компаније "AS Tennis and More" посјетио је Национални тениски центар Тениског савеза Републике Српске у Бањалуци и том приликом разговарао је са предсједником ТСРС Драшком Милиновићем. 

Иан Болобан тенисер Борца и чланица ТК Слобода из Тузле Хена Кадић побједници су Првенства Републике Српске у конкуренцији до 14 година које је минулог викенда одржано на теренима ТК Бањалука у Бањалуци. 

 

Андреј Недић, тенисер из Добоја освојио је титулу на Сениорском првенству Републике Српске које је одржано у Бањалуци. Другио мјесто припало је још једном тенисеру из Републике Српске, Владану Тадићу, а запажен наступ имао је и Дражен Петровић који је због повреде предао меч.