Саша Милер оснивач и власник компаније "AS Tennis and More" посјетио је Национални тениски центар Тениског савеза Републике Српске у Бањалуци и том приликом разговарао је са предсједником ТСРС Драшком Милиновићем. 

Компанија "AS Tennis and More" и Тениски савез Републике Српске већ имају потписан споразум о сарадњи, која ће у будућности, рекао је Саша Милер, бити још интензивнија и квалитетнија. 

- Прије свега морам да кажем да сам одушевљен оним што сам видио у Бањалуци, Национални тениски центар изгледа импозантно и драго ми је што у овом региону постоји један овакав инфраструктурно савремен центар. Циљ наше компаније је развој младих тенисера, у разговору са господином Милиновићем видио сам да се и у Тениском савез Републике Српске размишлја на сличан начин тако да сам сигуран да ћемо, заједно, у будућности урадити сјајне ствари - рекао је Милер. 

NTC 1 MIlinovic MIler

Предсједник ТСРС Драшко МИлиновић такође је открио дио планова у будућности. 

-Ми смо уз помоћ институција Републике Српске изградили Национални тениски центар. Идеја јесте да се кроз овакве инфраструктурне пројекте подрже млади тенисери и створе квалитетни услови. Имамо подршку од  компаније "AS Tennis and More", разговарали смо о сарадњи, могућности су велике и на нама је сада само да их реализујемо на најбољи могући начин - рекао је Милиновић.