Драшко Милиновић, предсједник Тениског савеза Републике Српске ову фукнкцију обављаће и у наредне четири године. За предсједника Скупштине ТСРС изабран је Александар Миљешић.

 
Нови мандат Милиновић је добио једногласном одлуком Скупштине која је одржана у Националном тениском центру Тениског савеза Републике Српске. У нови Управни одбор Тениског савеза Републике Српске, предсједник Драшко Милиновић именовао је Сашу Тривића, Синишу Карана, Давора Шолају, Ненада Јандрића, Синишу Симеуновића, Бориса Јеринића, Милосава Парезановића и Драгана Рујевића.  
 
Претходна година за Тениски савез била је изузетно успјешна упркос проблемима у вези са корона вирусом. Предсједник Тениског савеза Драшко Милиновић каже да је основни циљ да се успјеси наставе и у наредном периоду, и додаје да ће савез учини све да логистички помогне играчима.
 
-Претходни период и претходна година били су изазовни и тешки, били смо суочени са отказивањима турнира, корона вирусом, па су због тога сви успјеси још значајнији. Не смијемо заборавити тренере и родитеље тенисера који су дали велики допринос свим добрим резултатима, а Тениски савез је ту да да логистику коју ће свакако наставити пружати и у 2022. години. Вјерујем да ћемо у овој години имати још боље резултате фокусиране на сениорску причу. До сада смо показали да смо у омладинским категоријама неприкосновени и сада нам је циљ да направимо неколико квалитетних тенисера у најјачој конкуренцији - рекао је Милиновић. 
 
Милиновић је на челу тениског савеза Републике Српске од 2012. године. У претходном мандатном периоду изграђен је Национални тениски центар, који је инфраструтурна основа за боље услове за рад младих тенисера, а предсједник Савеза најавио је рад на инфраструктурним пројектима и у наредном периоду, са циљем да се обезбиједе бољи услови за рад у току цијеле године.
 
laureati 2022
 
Након Скупштине Тениског савеза Републике Српске Одржана је годишња свечаност на којој су изабрани  и најбољи појединци у 2021. години:
 
10 година
 
Сергеј Петровић (ТК Тини)
 
Сара Трипић (ТК Добој)
 
12 година
 
Новак Јаћимовић (ТК Младост)
 
Теа Ковачевић (ТК Градишка)
 
14 година
 
Иан Болобан (ТК Борац)
 
Теа Ковачевић (ТК Градишка)
 
16 година
 
Марко Максимовић (ТК Добој)
 
Анастасија Игњатић (ТК Младост)
 
18 година
 
Андреј Недић (ТК Добој)
 
Сара Микача (ТК Младост)
 
Сениори
 
Андреј Недић (ТК Добој)
 
Најбољи тренер
 
Денис Спахић
 
Најбољи клуб
 
ТК Добој
 
Посебно признање за освојен Мастерс у Монте Карлу у конкуренцији до 16 година добио је Марко Максимовић, док су Андреј Недић и Владан Тадић добили награде за освојен први АТП бод. Посебно признање за допринос и афирмацију Тениском спорту Републике Српске добили Министарство породице омладине и спорта у Влади Републике Српске, Компанија М:тел и "AS Tenis and More"