Тениски Челенџер Српска Опен ове године одржава се јубиларни, 20., а поводом овог великог јубилеја представник АТП-а Џош Меиселеш уручио је директору турнира Драшку Милиновићу пригодан поклон.

 
Меиселеш се у свом говору присјетио покојног Милана Радаковића који је утемељио челенџер у Бањалуци, а потом се захвалио предсједнику Тениског савеза Републике Српске Драшку Милиновићу на свему што чини да се ова богата традиција настави, а турнир унаприједи.
 
-Као професионални тениски турнир  са најдужом традицијом у БиХ, овај догађај  постао је свјетионик за све спортове на овим просторима и читавом челенџер туру. АТП с поносом обиљежава 20 година успјешности турнира из серија Челенџер тура у Бањој Луци. Част нам је да смо на овом заједничком путовању, као и дио вашег успјеха – рекао је Мејселеш и додао:
 
-Желио бих се захвалити Тениском савезу Републике Српске што оставља у наслијеђе овај велики турнир. Већ одавно се препознаје ваша посвећеност развоју  тениса у Бањој Луци. Овај тренутак не би био потпун без напорног рада и залагања свих волонтера, особља турнира, спонзора и свих из Тениског Савеза Републике Српске и Тениског клуба Младост.
 
Сви играчи којима сте пружили могућност  да напредују у својим каријерама, дугују вам захвалност за страст и професионализам којима сте се водили на овом турниру као домаћин и за вашу посвећеност овом спорту и челенџер туру. Челенџер тур је прекретница ка успјеху за будуће звијезде и управо је то показао овај турнир у успјешним каријерама Фелиxа Ажеа-АОиассимеа, Дијега Шварцмана, Фабија Фоњинија и Јанка Типсаревића. Сви наведени су се такмичили у Бањој Луци прије него сто су ушли  у 10 најбољих играча на свијету – рекао је Џош Мејселес.
 
Драшко Милиновић, директор челенџера Српска Опен се захвалио АТП-у на поклону, а господину Меиселешу је уручио признање у знак захвалности за успјешну сарадњу у претходних 20 година.
 
 
Мени