Андреј Недић члан "ТК Добој" и тенисерка из Градишке Теа Ковачевић побједници су Првенства БиХ у својим узрасним категоријама. 
Недић је у конкуренцији до 16 година побиједио клупског колегу Марка Максимовића са 2:0 (6:4, 6:4) док је Теа Ковачевић била боља од Милице Трифуновић (ТК Сол Брчко) са 2:1 (6:2, 3:6, 10:6)
Андреј Недић каже да је конкуренција била изузетно јака
-Задовољан сам побједом у финалу, играо сам против клупског колеге којег добро познајем, на крају сам ја у кључним тренуцима имао више концентрације и дошао до побједе – рекао је Недић. 
Теа Ковачевић наставила је серију добрих резултата иако је играла у конкуренцији са старијим играчицама. 
-Турнир је био изузетно јак, финале неизвјесно, али на крају сам имала стрпљења и дошла до побједе. За мене је ово велики успјех јер сам до титуле шампионке БиХ стигла у конкуренцији старијих тенисерки. Ово ће ми бити добар подстицај за још квалитетније резултате у будућности – рекла је Теа Ковачевић. 
У мушкој конкуренцији до 12 година тенисер Борца из Бањалуке Иан Болобан поражен је од Амира Шкиеља (ТК Гем) са 7:5, 6:3 док је у борби за трофеј у конкуренцији играчица до 16 година Суана Туцаковић (ТК Искра тин) побиједила Сарах Ибрахимагић са 2:0 (6:2, 6:1). 
 
Комплетне резултате са оба турнира можете видјети ОВДЈЕ