Филип Ђокић, члан тениског клуба „Сол“ из Брчког и Лаура Чуже (Младост, Зеница) побједници су „Меморијала Љубиша Миладиновић“ који је одржан у Добоју у организацији Тениског клуба Добој.

Филип Ђокиц, који је репрезентативац Србије у категорији до 12 година и један од наших најбољих играча у тој категорији у финалу је декласирао Едина Исламагића члана ТК Босна резултатом 2:0 (6:0, 6:1). Ђокић је цијели турнир одиграо без изгубљеног сета.

Побједница у категорији јуниорки, Лаура Чуже из ТК Младост Зеница у финалу је била боља од Тузланке Жане Куниосић са 2:0 (7:5, 6:0).

Меморијал „Љубиша Миладиновић”, 22. по реду, протекао је у одличној организацији Тениског клуба „Добој“ а уз подршку породице Миладиновић, госпође Невенке и Љубишиних синова Милета и Саше.

Турнир је био изузетно квалитетан, окупио је 27 играча а титуле најбољих су након дуго година отишле ван Добоја.

Тениски клуб "Добој" и породица Миладиновиц су се потрудили да и ове сезоне обезбиједе вриједне награде. Поред хране и воде за све играче оба дана турнира, организатори су обезбједили и бицикла за прва мјеста, паметне сатове за друга и одличне поклон пакете за полуфиналисте.