Андреј Недић Најбољи сениор Републике Српске и БиХ, члан тениског клуба "ДОБОЈ"  пласманом у полуфинале јуниорског ИТФ турнира у Мађарској, заврсио је наступ остваривши веома добар резултат.

У полуфиналном мечу бољи од њега био Италијан Петер Бурдолини резултатом 2:0 (6:4, 6:0)
 
-Имао сам веома густ распоред ове сезоне и много одиграних турнира што је свакако допринијело умору. Једноставно у полуфиналу није било довољно свежине и снаге за нову побједу и евентуални пласман у финале. Без обзира на пораз морам бити задовољан овим турнирум јер сам играо полуфинале у веома јакој конкуренцији. То ми је дефинитивно показало да могу да се носим са најбиољим јуниорима Европе што ми је велики мотив за наредни период – рекао је Недић. 
 
На путу до полуфинала Недић је елиминисао И првог носиоцс  Пољак Макс Касниковског, 21. јуниора свијета који му је предао меч при вођству Недића 6:1, 2:1. У првом колу био је бољи од 6. Носиоца Марка Андрејића из Аустрије са 7:5, 6:3 а у другом колу савладао је Румуна Николаја Драгос Казацу резултатом 5:7, 6:1, 6:2
 
Овим резултатом Андреј це обезбијједити улазак у 140 јуниора на свијету а већ за наредну сезоне и улазак у топ 80 јуниора свијета. Андреј је уједно и нејбоље пласирани јуниор у БиХ на ИТФ листи јуниора.