Андреј Недић, тенсер из Добоја пласирао се у друго коло ИТФ турнира у Дубровнику који се игра за&нбсп; наградни фонд од 15.000 долара, а на овај начин освојио је још један АТП бод.
 
Андреј је након успјешних квалификација у којима је имао двије победе, у првом колу главног дијела турнира побиједио Хрвата Луку Миркута са 2:1 (6:3, 6:4).
 
Турнир у Дубровнику, каже Недић, показатељ је да се налази у доброј форми пред наставак сезоне.
 
- Задовољан сам због чињенице да сам успио да освојим још један АТП бод и да сам наставио са оним што сам урадио прошле године када сам из Добоја ушао на листу најбољих свјетских тенисера. Желим да се захвалим Тениском савезу БиХ и Тениском савезу Републике Српске што су ми омогућили да играм већи број турнира. Ово ми је велики мотиов за даљи рад и надам се да ће моја форма у наставку сезоне ићи узлазном путањом – рекао је Недић.
 
Недић је у првом колу квалификација био бољи од Ловре Ерцега са 6:3, 6:1, а у другом је победио Јерку Бркића  6:0, 6:7, 11:9.  У наредном колу тенисер из Добоја ће играти са Марком Топом из Србије који је са 2:0 (6:0, 6:2) био бољи од Томаса Дешама из Француске.
 
Топо је у Дубровнику постављен за осмог носиоца, а ради се о једном од најквалитетнијих младих играча у региону који је прошле године играо у четвртфиналу Челенџера Српска Опен.