Тениски турнир за играче до 12 година ''Трофеј Бањалука 2015'' одржан на Теренима ТК Младост у овом граду, а на турниру су учествовали играчи из Бањалуке, Приједора, Новог Сада, Београда, Загреба и Подгорице.

Сваку екипу чинили су један дјечак и једна дјевојчица, а према пропозицијама се играју по један сингл у обје конкуренције и микс дубл. Турнир је свечано отворио помоћник министра спорта у Министарству породице омладине и спорта у Влади РС Горан Раца.
''Прије свега желим да вам пожелим добродошлицу у Бањалуку, желим вам да одиграте добре мечеве, али прије свега да се дружите и стварате нова пријатељства што и јесте основни циљ спорта. Желим да похвалим рад Тениског савеза Републике Српске који се труди да тенис дигне на виши ниво, а овај турнир одржава се на теренима Тениског клуба Младост који већ 14 година организује АТП Челенџер, најквалитетнији турнир на овим просторима. То је заиста велики успјех јер захваљујући овом клубу у Бањалуци годинама гледамо неке од најквалитетнијих тенисера свијета. Желим вам пријатан боравак у Бањалуци а турир проглашавам отвореним'', рекао је Раца.
РЕЗУЛТАТИ УСКОРО