Амер и Ена Бећировић чланови ТК Змај из Тузле, побједници су Отвореног првенства Бијељине у конкуренцији до 14 година које је одржано у организацији ТК АС. Најбољи резултат од играча из Републике Српске остварио је тенисер Младости Николај Душанић који се пласирао у финале. 

Андреј Недић тенисер из Добоја освојио је још један АТП бод. Он је без већих проблема у првом колу ИТФ турнира у Кисељаку (25.000 долара), савладао још једног младог и талентованог домаћег играча Андреја Ђокића (БИХ) резултатом 6:2, 6:0.

Дражен Петровић, такмичење на ИТФ фјучерсу у Приједору завршио је у другом колу, поразом од Јапанца Римпеија Кавакамија са 2:0 (6:2, 6:3) али упркос елиминцаији овај турнир ће запамтири јер је успио да освоји АТП бод. 

Тенисер из Добоја Андреј Недић освојио је још један АТП бод. Он је у првом колу АТФ турнира у Добоју, који се игра за наградни фонд од 15.000 долара, побиједио Француза Лилијана Мармоуса резултатом 2:0 (6:3, 6:3).

Предсједник Тениског савеза Српске Драшко Милиновић и предсједник Тениског савеза Србије Мирко Петровић потписали су данас Уговор о сарадњи два савеза.