DOBOJ OPEN 2024 Spisak igrača koji obećeva sjajan turnir

23.04.2024.

ITF “Fjučers”, turnir iz svjetskog  ITF World Tennis Tour kalendara ove godine će biti izuzetno kvalitetan.
Najbolje rangirani igrač u glavnom žrijebu turnira i trenutno  prvi nosilac  je 262. igrač na ATP listi, Valentin Royer (FRA), a odmah iza njega slijedi 282.ATP igrač Filip Christian Jianu (ROU). Dva igrača u top 300 ATP već sada garantuju jedan od najjaćih turnira u sada već dugoj istoriji ovog turnira a u prilog tome ide i činjenica da je igrač iz Repubilke Srpske Andrej Nedić, kao 606 ATP igrač prvi na spisku  u kvalifikacijama.
Po preliminarnom spisku, u Doboju će nastupiti igrači iz 23 zemlje i to:
Rusija, Srbija, BiH, Mađarska, Hrvatska, Češka, Slovačka, Rumunija, Bugarska, Poljska, Estonija, Argentina, Holandija, Belgija, Francuska, Švajcarska, Njemačka, Austrija, Italija, Ukrajina, Australija, Južna Afrika i Japan!
Generalni pokrovitelj turnira je Grad Doboj na čelu sa gradonačelnikom Borisom Jerinićem bez kojih ovaj turnir, koji je na listi manifestacija od posebnog značaja za Republiku Srpsku, ne bi bio moguć.
Turnir će podržati, svako na svoj način, i prijatelji našeg kluba: Teniski savez Republike Srpske, Eling Inzinjering Teslic, Tehno Inox Jelah, Časovničar Smiljanić Doboj, Hotel Park Doboj, Zara Podovi Doboj, Roma Trade Doboj, Ekovit Reklame Doboj, Poljana Doboj, Proing-MD Modriča, R-Max Tešanj, Krajina Klas Banjaluka, Intermezzo Doboj, Apoteka Zvezda Doboj, Molson Coors i drugi.
Medijski sponzori turnira su Dobojski Info, SRNA i RTRS.