NTC TSRS Otvorena sezona, i ove godine besplatni termini po kriterijumima Saveza

29.04.2024.

Teniski tereni Nacionalnog teniskog centra počeli su sa radom, a i ove godine veliki broj igrača ima pravo besplatnog korištenja terena.

Teniski savez poziva sve igrače, koji u skladu sa kriterijumima pravilnika o besplatnom korištenju terena ispunjavaju uslove, da se prijave i koriste termine. Svi termini se rezervišu on-line preko stranice Teniskog saveza Republike Srpske. U slučaju, da neko nema otvoren nalog ili ima bilo kakav problem prilikom registracije, potrebno je da se javi na telefon 065 544 330.

U nastavku objavljujemo izvod iz pravilnika TSRS:

Pravo korištenja terena, bez naknade, imaju igrači i selekcije koje učestvuju u projektu trenažnog procesa Nacionalnog teniskog centra TSRS.

Pravo korištenja terena bez naknade imaju svi igrači osvajači Prvenstva Republike Srpske u protekle tri takmičarske sezone kao i igrači članovi reprezentacije koju su učesnici evropskih prvenstava u protekle dvije sezone kao i igrači čiji je plasman na rang listi, u tekućoj sezoni, među osam (8) najboljih igrača.

Pravo korištenja terena bez naknade imaju i igrači u juniorskim kategorijama čiji je plasman na listama Tenis Evrope do 100 mjesta i ITF-a do 200 mjesta u poslednje dvije takmičarske sezone kao i svi igrači sa ATP i VTA rangom u poslednje dvije sezone.

Pravo korištenja terena bez naknade imaju i drugi igrači ili lica po prijedlogu SO TSRS, uz odobrenje Kancelarije TSRS.

Pravo korištenja terena uz naknadu imaju i druga lica i to kako slijedi:
5.1 Licencirani treneri, za trening igrača/takmičara do 18.godina, uz naknadu od 5KM/čas.
5.2 Svi licencirani igrači, članovi TSRS, uz naknadu od 5KM/čas.
5.3 Privatni treninzi sa rekreativnim igračima tenisa 10KM/čas.
5.4 Rekreativni igrači tenisa, uz naknadu od 10KM/ čas za dnevni termin (do 20.00 časova) i 15KM/ čas za noćni termin (od 20.00 časova).