VAŽNO, VAŽNO, VAŽNO On-line rezervacija terena u Nacionalnom teniskom centru TSRS

24.07.2023.

Poštovani,

Od 24.7.2023. godine Teniski savez Republike Srske uvodi on-line rezervaciju termina radi lakše i preciznije komunikacije odnosno rezeervacije terena.

Ukoliko želite da rezervišete svoj termin, potrebno je prvo da se registrujete u sistemu ta rezervaciju. Potrebno je da pošaljete poruku sa ličnim podacima na broj telefona 065 544 330. Potrebni podaci su

– Prezime i ime

– Broj telefona

– E-mail

– Datum rođenja

– Adresa

Nakon toga će Vam biti vraćena poruka sa vašim podacima odnosno Korisničkim imenom i lozinkom koji će se sastojati od četiri broja. Korisničko ime I lozinka će biti identični ali ih nakon prvog logovanja možete promijeniti kako biste ih znali samo Vi.

Kada ste registrovani,na sajtu Teniskog saveza Republike Srpke tenisrs.org u glavnom meniju kliknite na dugme REZERVACIJE ulogujte se sa svojim podacima i možete otpočeti process rezervacije terena.

Nakon što ste se ulogovali potrebno je da izaberete opciju REZERVACIJA TERENA i da izaberete slobodan termin u naredna tri dana. Termini su podešeni na 30 minuta, tako da ukoliko želite rezervisat 60 minuta birate dva termina. U toku jednog dana moguće je rezervisati dva sata.

Ukoliko postoji potreba za duži termin isti je moguće rezervisati preko administratora ili trenera.